14 en 15 december

Meer dan honderd jaar oud en nog steeds aansprekend: de musical “My Fair Lady” wordt op 14 en 15 december gespeeld in Theater Peeriscoop door musicalstichting LUSA. Het aloude verhaal over de bloemenverkoopster Eliza Doolittle is welbekend.

In deze nieuwe musicalversie van LUSA is zij goedgebekte verkoopster op de Gorinchemse Winterfair. Wanneer ze spraakcoach Harriët Higgins ontmoet, lonkt een carrière verkoopster in een echte bloemenwinkel. Zo belandt Eliza in de wereld van de gegoede Gorinchemmers, maar voelt ze zich daar wel thuis? Of is ze toch meer een meisje van de markt? Zing “as het effe kan” mee met deze musicalklassieker, in een Gorinchems (winter)jasje gestoken!

De voorstelling wordt gespeeld op zaterdag 14 december en zondag 15 december op verschillende tijdstippen in Theater Peeriscoop. Kaarten kunnen worden besteld via www.stichting-lusa.nl .