Vier voorstellingen: 21 (2x), 22 en 23 december Theater Peeriscoop

De Zere Neus van Bergerac is een sprookje over klunzige feeën, een dappere dichter, oenige vechtersbazen, smerige trollen en een belachelijke neus. Het klassieke verhaal van Cyrano de Bergerac omgetoverd in een vrolijke voorstelling vol Franse meezing-chansons, echte degengevechten en veel te veel haastverkledingen!

Het verhaal

Een verwarde wensfee is in het verkeerde sprookje aanbeland. Ze denkt bij de wieg van een babyprinsesje te staan, maar er blijkt een jongetje in te liggen dat Cyrano heet. Tot overmaat van ramp maakt de fee een foutje. In plaats van drie goede gaven krijgt Cyrano een grote neus waar hij nog vaak mee gepest zal worden.

Ondertussen wordt de mooie stagiairefee Roxanne op pad gestuurd om de fout recht te zetten. Vermomd als mens van vlees en bloed stort zij zich in het avontuur. Maar dan krijgt ze de schrik van haar leven: ze wordt verliefd! En daar blijkt geen toverstaf tegen bestand…

Regie: Mirjam van den Bogaard, Zangcoach: Monia de Swart
Spel: Niels Groffen, Michel de Bruin, Lida Hagenaars, Elles van Rijn, Jan Ottevanger, Purdey Keuzenkamp, Viggo van Wijk, Martin Edelbroek, Richard Koekkoek, Ianus Keller e.a.

Data: voorstelling De Zere Neus van Bergerac
21 december – 15 en 20 uur
22 december – 20 uur
23 december – 20 uur

Locatie: Theater Peeriscoop te Gorinchem – Boerenstraat 11B – Gorinchem.
info@peeriscoop.nl tel.: 0183 – 690022