IJs is glad, hard en koud en heel interessant en spannend voor peuters. Om in alle rust samen met je kleintje te ontdekken wat schaatsen is, vindt er, in samenwerking met het Gorcums Winterfestijn een speciaal peuterschaatsuurtje plaats op vrijdag 3 januari van 9 tot 10 uur.

Het wordt dan wel een schaatsuurtje genoemd, maar schaatsen en schaatsjes zijn niet verplicht. Willen jullie samen lekker op jullie schoenen uitproberen hoe ijs aanvoelt? Dat is prima. Het belangrijkste is dat jullie de gelegenheid hebben om, op een rustig moment, eens uit te proberen wat een ijsbaan is.

Op dit speciale peuteruurtje is het niet toegestaan dat oudere broers of zussen de ijsbaan op gaan. Dit omwille van de veiligheid van de kleine kinderen. Voor oudere broers of zussen is de schaatsbaan op alle reguliere tijden beschikbaar. Voor dit speciale peuterschaatsuurtje wordt een entree gevraagd van 3 euro per persoon, welke jullie kunnen voldoen aan de kassa van de schaatsbaan.

Na het peuterschaatsen zijn jullie van harte welkom in de LimonadeBrigade om lekker op te warmen, wat warms te drinken, te kletsen en te spelen en is er gewoon het reguliere MamaCafé van 10 tot 12 uur dat vrij toegankelijk is.

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10 – 12 uur in de LimonadeBrigade in Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina. Voor alle informatie over openingstijden van de Ijsbaan tijdens de kerstvakatie zie: https://www.gorcumswinterfestijn.nl/.