Als u al langs station Arkel bent gekomen, dan heeft u het vast al gezien. Het hele station is prachtig versierd in kerstsfeer en het nu dus enige tijd “The Christmas Station”. De Kerstman zelf kwam er donderdagmiddag aan te pas om het station te openen.

foto: Stichting Dierenlot

Arkel CS: The Christmas Station staat in het teken van een landelijke, fondsenwervende actie van DierenLot. Mensen komen in actie voor hun lokale dierenasiel, dierenambulance of vogel- en wildopvang. Ze laten zich sponsoren om, verkleed als bijvoorbeeld Kerstman, wandelend, per fiets, kano of wat dan ook naar Arkel te komen en zo geld in te zamelen voor hun lokale organisatie. Kijk maar eens op www.arkelchristmasstation.nl

Kom in actie! 

Kom ook in actie voor de dieren in nood bij jou in de buurt. Bedenk zelf een actie of sluit je aan bij een actie van een van de organisaties die meedoen! Versier je fiets, kano of motor en laat je sponsoren door familie, vrienden en bekenden.

Team Dierenlot te water

Op kantoor van Dierenlot zijn er 3 collega’s die altijd klagen dat het te koud is: de verwarming moet hoger, de ketel staat te koud ingesteld en af en toe zie je ze zelfs met sjaals, wanten en jassen achter hun bureau zitten. Hoe ironisch is het dat juist deze collega’s: Rachelle, Rieky en Anneroos een aantal dagen voor kerst het ijskoude natuurwater gaan trotseren?!

Steun deze 3 koukleumen met een donatie dan zorgen wij ervoor dat ze 19 december écht te water gaan. Op de website kunt u uw donatie kwijt. Lees meer hierover.

Foto: Dierenlot

Open station

Het Arkel Christmas Station is tussen 13 en 24 december 2019 dagelijks (met uitzondering van de zondagen) geopend van 14:00 tot 20:00 uur.

Op 24 december 2019 is het Arkel Christmas Station geopend van 09:00 tot 12:00 uur.