Een jaar vol verrassende activiteiten

Ook bij de Bibliotheek AanZet zijn we klaar voor 2020. Een nieuw jaar boordevol mooie verhalen en de leukste én leerzaamste activiteiten. Verspreid over ons hele werkgebied. Ook in Gorinchem is er van alles te doen voor jong en oud. Wist je dat veel van deze activiteiten elke week terugkeren?

Bekijk snel onderstaande schema voor een overzicht van de wekelijkse activiteiten in jouw vestiging. En noteer ze in die splinternieuwe agenda.

Taal

  • TaalpuntElke woensdag van 10.00 – 12.00 uur in Bibliotheek Gorinchem
  • Taalcafé – Elke maandag van 10.15 – 12.00 uur en elke woensdag van 10.00 – 12.00 uur in Bibliotheek Gorinchem
  • TaaloefengroepElke woensdag van 10.00 – 11.00 uur in Bibliotheek Gorinchem

Digitaal

  • Digitaal InloopspreekuurElke woensdag van 10.00 – 12.30 uur in Bibliotheek Gorinchem in samenwerking met HCC!seniorenacademie

Hulp en vragen

  • Financieel spreekuur HumanitasElke 4e woensdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur in Bibliotheek Gorinchem
  • Inloopspreekuur wijkagentElke eerste maandag van de maand van 11.00 – 12.00 uur in Bibliotheek Gorinchem

Voor ouders

  • MamacaféElke vrijdag van 10.00 – 12.00 uur in Bibliotheek Gorinchem in samenwerking met de LimonadeBrigade
  • PeutercaféElke woensdag van 10.00 – 12.00 uur in Bibliotheek Gorinchem in samenwerking met de LimonadeBrigade

Dus ben of ken je iemand die wil oefenen met de Nederlandse taal? Heb je hulp nodig op digitaal of administratief gebied? Of wil je je gewoon even creatief uitleven? Voor iedereen is er een passende activiteit. Natuurlijk organiseren we door het jaar heen ook veel nieuwe en verrassende dingen. Op debibliotheekaanzet.nl/activiteiten vind je altijd een actueel overzicht van al onze activiteiten.

Graag tot ziens in de bibliotheek!Over de Bibliotheek AanZet

De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. Het is een eigentijdse plek in de buurt waar je kunt leren, werken, anderen kunt ontmoeten of waar je komt om te ontspannen. We inspireren onze bezoekers, we verrijken hun kennis en versterken hun netwerk door ontmoetingen.

Een lidmaatschap heb je alleen nodig als je materialen wilt lenen. Bij onze activiteiten is iedereen welkom. Laat je inspireren op debibliotheekaanzet.nl of stap gewoon eens binnen.