Vandaag laatste kans om online in te schrijven

Hoeveel Kerstmannen zullen er deze keer over de vestingwallen van Gorinchem redden. Bij dit event wandelen of rennen normaal ruim 1.200 enthousiaste kerstmannen, -vrouwen en kinderen een mooie route. De opbrengst is voor goede doelen, maar ook de fun factor is een belangrijke reden om mee te doen.

Nieuwe Starttijd en Startplaats

De startijd van de Run is dit jaar voor het eerst verzet naar achteren en start en finish zullen nu plaatsvinden op de Varkenmarkt om 14.30 uur. De online inschrijving voor Rotary Santa Run Gorinchem is geopend! Voor je inschrijfgeld krijg je een kerstmanpak én het bedrag wordt geheel gedoneerd aan goede doelen. Volg ook de Santa Run Gorinchem Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes: facebook.com/santarungorinchem

Wil je meedoen voor je sport-, muziek-, cultuur- of toneelclub? Jouw club kan daarmee mooie geldprijzen winnen, want de 12 clubs met de meeste deelnemers (in verhouding tot het aantal leden) ontvangen een prijs. We geven in totaal minimaal € 10.000,- weg! Let er wel op dat je je aanmeldt bij jouw club (en niet via deze website of bij een verkooppunt): alleen dan telt jouw inschrijving mee voor je club! Lees meer over clubdeelname of schrijf je hieronder in voor je individuele deelname.

foto: GP-buro

Online inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 19 december 2019. Na je online inschrijving print je je ticket, en haal je daarna je pak op bij het door jou opgegeven afhaalpunt in Gorinchem:

Inschrijven

  • Bruna (Piazzacenter 10)
  • Plus Elbert van den Doel (Winkelcentrum Nieuw Dalem)
  • Wereldwinkel (Langendijk 85)
  • Primera Ben Groot Arkelstraat (Arkelstraat 7)
  • Primera Groot (Winkelcentrum Hoogdalem)

Een extra gift voor het goede doel is overigens van harte welkom.

Schaf je een kerstmannenpak aan van € 10,- dan is dit meteen ook het startbewijs om te mogen meedoen. Er zijn 3 soorten Rotary Santa Run pakken: voor volwassenen met broek, en voor kinderen (tot 1.35m) met broek of als kerstjurkje. Nadat je je hebt ingeschreven, is je pak gereserveerd bij het door jou gekozen verkooppunt. Vanaf 1 week voor de Santa Run kun je daar je pak(ken) ophalen.

De Stad Gorinchem van BDUmedia, is mediapartner van Rotary Santa Run. Daarom geven zij wij 5 pakken/ deelnamebewijzen weg! Wil je zo’n pak winnen, beantwoord dan de vraag: met wie loop jij de Rotary Santa Run in Gorinchem, of van met wie zou jij de Santa Run weleens willen lopen? Mail jouw antwoord naar stad.gorinchem@bdu.nl. Je leest wie de winnaars zijn in de krant van 10 december. Houd hem in de gaten!

Volg Rotary Santa Run Gorinchem ook op Facebook. Je pak online reserveren kan op gorinchem.rotarysantarun.nl/inschrijven.