C.G.K. “Con Amore” vraagt gastleden om mee te zingen met de Mattheus Passie

Heeft u de wens om eens met een Passie mee te zingen ? Dat kan, want op Palmzondag 5 april 2020 zal C.G.K. “Con Amore” uit Sleeuwijk in de Ontmoetingskerk te Sleeuwijk de Mattheus Passie uitvoeren.

Op Goede Vrijdag 10 april 2020 hoopt het koor dezelfde Passie uit te voeren in de Sint Pieterskerk te Tricht. Deze Passiemuziek naar het evangelie van Mattheus is samengesteld, bewerkt en gecomponeerd door de dirigent van het koor, dhr. Jaap Kwakkel.

Naast koor-en samenzang zullen de muziekstukken door gesproken tekst met elkaar verbonden worden. Als u het leuk vindt om hierin mee te zingen, dan bent u als (gast)lid van harte welkom. De muziek is Nederlandstalig en niet moeilijk om in te studeren.

Wij kunnen uw steun (ofwel uw stem) goed gebruiken ! Aan de deelname als gastlid zijn geen kosten verbonden (behalve voor het busvervoer voor de uitvoering in Tricht). Het koor repeteert op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Bolderik in Sleeuwijk. De repetities voor de Mattheus Passie beginnen op maandag 13 januari.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van Con Amore (0183-401696). Doet u mee  ?? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar conamoresleeuwijk@gmail.com of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer .

U kunt zich natuurlijk ook aanmelden tijdens de repetities vanaf 13 januari in de Bolderik, Nanningh Keyserstraat 2 te Sleeuwijk,

Meer informatie over het koor is te vinden op de website: www.conamore-sleeuwijk.nl

Graag tot ziens bij de repetities.