Op vrijdagochtend 17 januari verzorgt een draagdoekconsulente van Kraamzorg de Waarden de leuke en interessante informatieochtend over draagdoeken getiteld ‘Draag je baby’ in de LimonadeBrigade in Gorinchem. Wegens het grote succes van de andere ochtenden, hebben we dit thema na een half jaar al weer op de agenda gezet.

eigen foto

In een workshop wordt aan zwangeren en jonge moeders alles uitgelegd over het bij je dragen van de baby in een draagdoek. Jullie mogen de verschillende draagdoeken bekijken, voelen en even proberen. Ook leer je hoe je ze kunt gebruiken en wat de verschillen zijn tussen de diverse draagdoeken, zo wordt er uitleg geven over de ‘geweven’ en ‘rekbare’ draagdoek. Ook is er tijd om vragen te stellen. De consulente kan korte eenvoudige vragen beantwoorden. Heb je een ingewikkeldere of lange vraag, dan kan ze je doorverwijzen naar een afspraak bij een van de consulentes.

Overweeg je om je kindje te gaan dragen en wil je weten of dragen iets voor je is en welke draagdoek dan het beste bij jou past? Kom dan naar deze leuke workshop! 

Meedoen aan de genoemde activiteiten is niet verplicht, jullie mogen ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken. 

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10 – 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de  Facebookpagina MamaCafé Gorinchem