Update – 4 febr.: De 28-jarige man uit Giessenburg die afgelopen weekend bij het ongeval betrokken wasis aan zijn verwondingen overleden. Info van politie.

Herwijnen – Op de snelweg A15 heeft zondagmorgen ter hoogte van Herwijnen een ernstig ongeval plaats gevonden. Een automobilist, rijdend in de richting van Gorinchem, heeft daar rond 02:30 uur om nog onbekende reden de macht over het stuur verloren.

Daarbij geraakte hij met zijn voertuig over de vangrail en belandde in een naast de weg gelegen sloot. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en brandweermensen haalden de bestuurder uit zijn auto. Tevens waren er twee ambulances en een traumahelikopter aanwezig.

Door het ongeval was de weg tijdelijk afgesloten voor onderzoek. Verkeer werd omgeleid bij knooppunt Deil, richting Den Bosch. De auto werd door een bergingsbedrijf afgevoerd.