Ondernemers Netwerk OC-G – vrijdag 14 februari – 9:00 uur

Vrijdagmorgen 14 februari vanaf 09.00 u is Ondernemers Netwerk OC-G te gast bij Montapacking. Vanuit 10 vestigingen werken ruim 500 medewerkers aan de complete afhandeling van pakketjes van vele webshops. Precies zoals de webshop het vraagt en de klant het wil.

Tijdens een enorme brand werd vorig jaar de vestiging in Molenaarsgraaf met alle voorraden (ruim 400.000 artikelen) van 60 webwinkels is de as gelegd.

Vanaf ongeveer 10.00 u neemt Edwin van der Ham, directeur en eigenaar, ons mee in de opzet, uitbouw van het bedrijf. Tijdens een rondleiding krijgen we een kijkje achter de schermen.

Hopelijk krijgen we ook wat te horen over wat de enorme ravage van de brand en alles wat daarbij kwam kijken heeft gedaan met het bedrijf, de medewerkers en de klanten.

Voor wie?

Ondernemers en vertegenwoordigers van Organisaties, Winkeliers, Horeca Ondernemers en Bedrijven uit Gorinchem, de Alblasserwaard en verre omstreken zijn van harte welkom om te netwerken en te beleven.

Locatie

Weide 30, 4206 CJ Gorinchem
Voldoende gratis parkeergelegenheid

Kom je ook?

Meld je aan en reserveer hier je gratis toegangsbewijs. Nodig ook andere ondernemers uit. Laten ook zij dienen zich via Eventbrite aanmelden voor een gratis toegangsbewijs.

Wil je ook eens gastheer zijn of heb je een vraag? Neem contact op via info@oc-g.nl.