Sinds enige weken vestigt Gorkums Nieuws tussen de eigen artikelen door de aandacht op Premium artikelen van De Stad Gorinchem. Dat wordt gedaan om onze lezers aan te sporen om een abonnement te nemen op De Stad Gorinchem voor en prijs vanaf €.3,95 per maand.

Voor inwoners van de gemeente Gorinchem die meer informatie en journalistieke verdieping willen, is er sinds december De Stad Gorinchem Premium. Als abonnee krijg je dagelijks exclusief toegang tot extra verdiepende online artikelen over alles wat er speelt in de gemeente Gorinchem. Lid worden is eenvoudig: klik hier en probeer het een maand gratis. Of word meteen abonnee voor een maand of een jaar.

Waarom doet Gorkums Nieuws dit? Dit doen we als gratis service aan uitgeverij de BDU. Het is geen geheim dat door Gorkums Nieuws, onder de naam GP-buro, een bijdrage wordt geleverd aan De Stad Gorinchem. We helpen daarom graag mee om van de vernieuwde krant De Stad Gorinchem tot een succes te maken.

Bovendien kunt u door Premium abonnee te worden een minuut gratis winkelen bij Spar City in de Arkelstraat winnen. Iedereen die deze maand lid wordt, maakt kans op een minuut gratis winkelen bij Spar City. Wie reeds abonnee is, hoeft hier niks voor te doen; je maakt automatisch kans op de prijs. Terwijl jij mooie verhalen leest, ding je mee naar de prijs. De winnaar van de actie wordt begin maart bekend gemaakt.

Gorkums Nieuws raadt het u aan.

Personeel van Spar City (Mirjam de Swart)