De reguliere zorg is gisteren weer opgestart in het Beatrixziekenhuis. Daarbij zijn ook weer bezoekers welkom. Een welkome verbetering voor patiënten en bezoekers.

Alleen kun je niet zomaar het ziekenhuis binnenlopen. Bij het ziekenhuis is een witte tent gebouwd en die voorlopig als hoofdingang fungeert. Bezoekers worden naar de tent verwezen en daar worden eerst controles gedaan, voordat je het ziekenhuis in mag.

Er wordt gecontroleerd of u ziekteverschijnselen toont en mocht u iets hebben, bijvoorbeeld een neusverkoudheid, dan moet je een mondkapje dragen. Bij deze ingang moet u uw handen desinfecteren.

Wanneer u weer vertrekt loopt u een andere route naar buiten. Deze routes staan in het ziekenhuis aangegeven. Volg hiervoor de groene pijlen op de grond. U komt hiermee bij de normale hoofdingang die nu alleen als uitgang dient.

Zo wordt drukte in de centrale hal en bij de draaideur voorkomen.

foto: Maurice Schopenhouwer / facebook