Wat in het pré-coronatijdperk niet leek te lukken, is nu dan toch gelukt: samenwerking tussen de drie Gorinchemse bridgeclubs. Tweemaal per week wordt er door leden van de drie bridgeclubs digitaal gebridged. Organisator van dit alles is de nestor van de bridgeclubs BC Gorkum.

Bert Korterik nam het initiatief, terzijde gestaan door Theo Lagerwerf. Hij organiseerde aanvankelijk dit toernooi voor de eigen bridgeclub, maar zocht in een later stadium contact met de andere clubs, onder het motto:”hoe meer zielen, hoe meer vreugd”.

Er wordt via STEPbridge gekaart op de maandag- en donderdagavond vanaf half acht tot ongeveer 23.00 uur en dit alles gewoon vanuit je eigen huis.. Voorwaarde is dat je je aanmeldt voor een proefabonnement op stepbridge en lid bent van de bridgebond. Per avond kan je je aanmelden om mee te spelen.

Interesse gekregen? Bridge gezellig mee, want de bridgeavonden zoals die georganiseerd werden, zijn voorlopig nog niet terug gelet op de 1 1/2 meter samenleving.