Een prachtig idee kreeg Ruben Weverling toen hij in april op facebook een oproep deed aan zangers/zangeressen om samen met hem een cover op afstand op te nemen.

Het sloeg enorm aan. Binnen een paar dagen waren de eerste 50 aanmeldingen binnen. Door dit succes heeft hij direct doorgepakt en er een website aangekoppeld www.muziekopafstand.com.

Al snel kwamen de video eerste video;s binnen die hij vol trots aan de lezers van zijn facebook kon laten zien. Een prachtig, getalenteerd stel: Patrick en Natalie. Naast twee lieve mensen, kunnen ze ook nog eens prachtig zingen.

Het succes ging door, de inzendingen bleven binnenkomen en Ruben plaatste deze op zijn Facebook en op YouTube. De inzendingen brengen ook wat teweeg op facobook. Bewondering en andere loftuitingen alom voor de muzikale prestaties.

Ook de afwisseling in stijl mag er wezen. Cover van Elvis Presley wisselen naar de zangeres Maan en dan weer naar filmmuziek uit “Forest Gump”.

Wilt u ook eens genieten? Abonneer je op het YouTube kanaal Dan blijf je op de hoogte van de nummers die er nog bijkomen.

Facebook van Ruben Weverling: https://www.facebook.com/ruben.weverling