Tekst en foto’s © Hulpdiensten Gorinchem

Op de Banneweg in Gorinchem heeft maandagmiddag 29 juni 2020 een ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 14.15 uur stond een 69-jarige man met zijn auto voor de slagbomen van de parkeergarage van het ziekenhuis.

Toen de slagboom openging schrok de bestuurder ergens van en trapte vervolgens in plaats van op de rem op het gaspedaal. De auto schoot vooruit en kwam enkele meters verderop half in de struiken en tegen een stapel stenen tot stilstand.

Er raakte niemand gewond. Een opgeroepen ambulance kwam dan ook niet meer ter plaatse. De beschadigde auto is door een bergingsbedrijf opgehaald.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.