foto: Jong GGZ

Dit najaar organiseert Jong JGZ meerdere informatieavonden over borstvoeding in Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam en Hendrik-Ido-Ambacht. Aanstaande ouders worden hier voorbereid op het geven van borstvoeding. De informatieavonden zijn gratis.

Tijdens de avond komen onder andere de voordelen van borstvoeding, praktische handvatten voor het geven van borstvoeding en tips voor het combineren met werk aan bod. Dit gebeurt onder begeleiding van een ervaren lactatiekundige of verpleegkundige. De informatieavonden voor aanstaande moeders én vaders zijn gratis. Aanmelden is verplicht. Het maximaal aantal deelnemers is afgestemd op de huidige coronamaatregelen.

Datums en locaties najaar 2020
GORINCHEM
(Consultatiebureau Jong JGZ, Boogschutterstraat 1)
wo 26 aug & wo 18 nov | 19.45-22.00 uur
HENDRIK-IDO-AMBACHT (Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50)
wo 23 sep & wo 16 dec | 19.45-22.00 uur
HARDINXVELD-GIESSENDAM (Consultatiebureau Jong JGZ, Peulenstraat 144)
wo 14 okt | 19.45-22.00 uur

Meer informatie & aanmelden
Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.jongjgz.nl/infoavondborstvoeding

anker