Op 26 augustus kan de jeugd die van zingen houdt een gratis open les bij Zangwerkplaats Gorinchem mee komen doen. Veel zomeractiviteiten gaan niet, of niet live, door. De zangwerkplaats heeft de jaarlijkse open lessen vervroegd naar de laatste vakantie week. Zo is er toch iets leuks te doen! In verschillende leeftijds en nivo-groepen zingen de kinderen op woensdagmiddag in muziekstudio: Het Zevende Huis olv muziekvakleerkracht en muzikante: Helga Buitelaar. Van 14.30 tot 15.00 uur is er muziekles voor kleuters. Met allerlei instrumentjes spelen zij met hun liedjes mee en maken bewegingsverhaaltjes op muziek.

Zangwerkplaats Gorinchem

De schoolkids (van 7 tot 12 jaar) zingen van 15.15 tot 16.15. Zij zingen hits, film en musical muziek, meerstemmig en doen al wat zangtechniek en een enkele drama oefening om te leren lekker los op een podium te kunnen staan. De tieners (vanaf 12 jaar) repeteren daarna van 16.30 tot 17.30. Zij zingen hun eigen hits, leren meerstemmig te zingen en krijgen tips en tricks.

De lessen worden gegeven in “Het Zevende Huis” in de Knipsteeg op nummer 7. Als je wilt mee doen aan een open les moet je je even aanmelden via: info@zangwerkplaatsgorinchem.nl.

Als er veel belangstelling is, is er 2 juni nog een mogelijkheid om mee te doen. De zangwerkplaats is ook op facebook en instagram.

anker

Delen