Vanaf half september 2020 starten in de Lingehaven baggerwerkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn nodig om het water in de Lingehaven op peil te houden, zodat pleziervaart kan blijven varen en afmeren in de Lingehaven.

De werkzaamheden worden vanaf het water uitgevoerd waardoor er geen hinder op de weg ontstaat, doorvaart mogelijk blijft en overlast tot een minimum beperkt wordt.  Naar verwachting zijn de werkzaamheden half november 2020 klaar. De werkzaamheden vinden op maandag tot en met vrijdag plaats tussen 7.00 en 19.00 uur.

Vragen

Neem voor vragen over de werkzaamheden contact op met De Kuiper Groep. Voor de start van de werkzaamheden kunt u terecht bij projectleider Richard Velis via 0183 – 82 09 20. Zodra de werkzaamheden zijn gestart kunt u terecht bij uitvoerder Arjen Hoogendoorn. Arjen is op werkdagen tussen 7.00 uur en 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 06 – 22 16 86 00.

anker