Woont u in Gorinchem Oost en denkt u erover na om uw woning te verduurzamen? Neem dan deel aan de informatieavond ‘Buurtactie Energiezuinig Wonen’ op donderdag 17 september van 19.30 tot 21.00 uur.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het Regionaal Energieloket in samenwerking met gemeente Gorinchem. Vanwege het coronavirus organiseren we deze avond online.

Adviezen en tips

Tijdens de informatiebijeenkomst geven we uitleg over de adviezen per woningtype in Gorinchem Oost en over subsidies voor energiebesparende maatregelen. Ook krijgt u tips hoe u met weinig kosten toch energie kunt besparen. Hiervoor zijn voldoende mogelijkheden. U kunt tijdens de online bijeenkomst ook vragen stellen. Na de informatieavond kunt u de adviesrapporten voor het type woning in uw wijk online opvragen.

Meld u aan voor informatiebijeenkomst

Ga naar www.regionaalenergieloket.nl en meld u aan. Heeft u nog vragen over de buurtactie of de bijeenkomst? Neem dan contact op met het Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of bel naar (088) 525 4110.

PixaBay