30 september van 19:00 tot 21:00 in de Xinix in Nieuwendijk
(graag de hoofdingang gebruiken)

Podium:Xinix Nieuwendijk stuurt een bericht aan de mensen die graag fijne avonden beleven bij Xinix Nieuwendijk. U leest het hierna.

Beste Spelers, Makers & Buitenlui,

Als je naar de thermometer kijkt, zou je het niet zeggen, maar de zomer is weer voorbij. En dat betekent SOEP!

Een tumultueus seizoen zonder voorstellingen (maar wel met een prachtig hoorspel) hebben we als bestuur besloten om er dit jaar alles aan te doen om toch, ondanks Corona, samen met jullie een mooie productie neer te gaan zetten. En hierover willen we jullie graag inlichten tijdens de traditionele soepavond!

Zoals je wellicht zult snappen ziet deze er, dankzij Corona, anders uit dan voorgaande jaren. Het programma is wat korter dan normaal, we zullen geen verse soep schenken & er zal geen uitgebreide na-borrel zijn.

Ook willen we jullie vragen om het onderstaande formulier in te vullen zodat we een idee hebben hoeveel stoelen we klaar moeten zetten.

Denk je nou, ‘dat lijkt me toch wat linke soep’ (ha-ha), er zal ook een mogelijkheid zijn om de soepavond te volgen via Zoom. Wil je daar gebruik van maken, dan kun je dat in het onderstaande formulier ook aangeven.

Programma:
19:00 – 19:30  Inloop
19:30 – 20:30  Praatje van het bestuur2
0:30 – 21:00  Tijd voor een drankje aan de bar

Groetjes & hopelijk tot de 30ste!
Namens het bestuur,
Anne van Breugel – de Hoop – Iris de Ruiter – Gerbrand Sterrenburg

anker