Vanaf zaterdagmiddag 10 oktober is de hoofdingang van het Beatrixziekenhuis weer in gebruik. De afgelopen maanden diende een witte triagetent als alternatieve ingang. Deze tent wordt vanaf zaterdagmiddag 10 oktober gebruikt als uitgang.

We vragen onze bezoekers en patiënten om mee te helpen om drukte bij de ingang te voorkomen.

  •  Vul voor uw bezoek aan het ziekenhuis de online corona-screening in. Met deze vragenlijst krijgt u advies op maat over uw bezoek. www.rivas.nl/coronavragenlijst
  • We hebben het ziekenhuis zo ingericht dat we 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Door voor uw bezoek de online vragenlijst in te vullen, helpt u mee om ook bij de ingang drukte te voorkomen.
  • Binnen het Beatrixziekenhuis is het toegestaan dat bezoekers en patiënten een eigen niet-medisch mondneusmasker dragen. We verplichten dit niet.
  • Patiënten met klachten die lijken op een coronabesmetting krijgen bij de ingang een medisch mondneusmasker. Bezoekers of begeleiders met gezondheidsklachten wordt strikt geadviseerd niet op bezoek te komen.
  • Volg de instructies van onze medewerkers op. Er zijn extra medewerkers ingepland om vragen te beantwoorden, de weg te wijzen en hulp te bieden waar dat nodig is.
Rivas