Vandaag, vrijdag 16 oktober, was de dag dat het nieuwe Hotel Gorinchem aan de Van Hogendorpweg geopend zou worden. Na maanden hard werken nodigden zij de mensen van harte uit in het vernieuwde restaurant.

Men zou dan wederom kunnen genieten van alle heerlijke maaltijden bereid in de geheel vernieuwde keuken of gewoon een drankje komen drinken. De hotelkamers zijn nog niet helemaal af, maar zullen binnenkort gereed zijn. De naam van het nieuwe hotel is nieuw. Deze wordt “Ocre“.

Toen kwam de persconferentie waarin de nieuwe maatregelen werden aangekondigd. De geplande opening kan niet doorgang. Een domper voor hotel Ocre. Toch laat men zich niet uit het veld slaan. Op facebook schrijven men: “De hotelkamers mogen wel verhuurd worden dus u kunt binnenkort heerlijk bij ons verblijven en dan natuurlijk van ons mooie nieuwe restaurant gebruik maken. We houden jullie op de hoogte over de nieuwe openings datum voor het restaurant.”

Hopelijk is deze datum snel in zicht voor Ocre.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.