Op donderdag 29 oktober start het vijfde lesblok van dit jaar. We mogen gebruik maken van het ruime en goed ventileerbare lokaal op de 1e verdieping van ULO in Gorinchem. Hier kunnen we de richtlijnen van het RIVM volgen en veilige ruime afstand bewaren. In 6 opeenvolgende weken maken de cursisten kennis met een verschillende creatieve technieken, kunststromen en materialen.

Na een introductie van de techniek en voorbeelden van de effecten die kunstenaars maken gaan de deelnemers aan de slag. Ze maken een ontwerp om zelf uit te voeren. Voor velen is het werken met creatieve technieken een verrassing; het actief bezig zijn met ontwerp, potlood, verf en papier zorgt haast vanzelf voor bijzondere resultaten. Samen met de cursisten bepalen we de inhoud van het lesprogramma. Er is ruimte voor inbreng van eigen ideeën. Wie liever individueel verder wil werken aan een kunstwerk krijgt daarbij natuurlijk begeleiding. Ervaring is niet nodig.

foto: GP-buro

De kosten voor het lesblok van 6 lessen bedragen € 75. Daarbij komt per les een klein bedrag aan materialen (ongeveer € 2,50) dit hangt af van de techniek en het persoonlijk verbruik.

De workshop wordt georganiseerd door Atelier Gorinchem. Docent is beeldend kunstenaar Marleen van Zwienen, die in haar eigen werk glas en textiel combineert met o.a. druktechnieken gebruikt.

Lestijden: donderdag van 10.00 tot 12.00 vanaf 29 oktober 2020. Alle lesdata staan op onze website.

Locatie: ULO, hoek Boerenstraat en Zusterstraat te Gorinchem.

Inschrijven via www.ateliergorinchem.nl

Meer informatie Atelier Gorinchem 06 55962895 of info@ateliergorinchem.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.