Natuurlijk stond de Rotary Santa Run editie 2020 al in de agenda, maar het zal niemand verbazen dat dit een jaartje moeten worden overgeslagen. Helaas rennen er daarom dit jaar geen honderden Santa’s in het centrum van Gorinchem, de laatste zaterdag voor kerst.

De organisatie van de Rotary Santarun heeft besloten om de 13e editie niet door te laten gaan. Een logische en juiste beslissing met het oog op de maatregelen ter bestrijding van het corona-virus. Natuurlijk hadden zij er graag weer een mooie dag van willen maken, samen met alle deelnemers, de diverse horeca-ondernemers en onze trouwe sponsoren.

foto: Facebook Rotary Santa Run

Dat zit er dit jaar helaas niet in. Het doet pijn dat zij lokale goede doelen en de vele sportverenigingen niet kunnen steunen, juist nu, in deze moeilijke tijd. Rotary Santa Run gaat ervan uit dat we komend jaar de samenwerkingen weer kunnen oppakken en de krachten kunnen bundelen om er weer een feest van te maken voor de stad, de deelnemers, verenigingen, sponsoren en goede doelen.

Andere invulling

Rotaryclub Gorinchem zal voor dit jaar een andere invulling geven aan de decembermaand. Het weekend voor kerst zal nu in het teken staan van het Kerstontbijt voor ouderen en een kerstpakket voor hen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. In 2021 pakken zij de draad weer op en zullen zij zich inzetten voor de 13e Rotary Santa Run voor Gorinchem.

Delen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.