Na de persconferentie afgelopen dinsdag, komen er bij Gorkums Nieuws weer diverse berichten binnen van instellingen die melden dat zij, na een periode van sluiting, weer open zijn. Hieronder staan er een paar opgesomd.

Loevestein – De poort staat weer open
Goed nieuws! Vanaf vandaag mogen de deuren van musea weer open. Ook wij zetten onze poort weer wagenwijd open. Want het was maar stil in onze vesting. Om een bezoek voor iedereen veilig en leuk te houden, blijven de Corona maatregelen van kracht en is het noodzakelijk om vooraf een ticket én tijdsblok te reserveren.

Natuurcentrum – We mogen weer open!
Vanaf morgen (donderdag 19 november) gaan de poorten weer open voor bezoek! We hebben jullie gemist. Het restaurant blijft gesloten maar het Gijs-to-Go afhaalloket is elke dag geopend voor een heerlijk bakje koffie en wat lekkers.

Wijkcentrum De Rozenobel – Stap voor stap!
Vanaf donderdag 19 nov. kunnen de activiteiten weer starten! Met de bekende maatregelen en kleine groepen.

In de ruimte – We mogen weer!
We mogen weer! Meld je aan voor een van de activiteiten van het najaarsprogramma.

Bibliotheek – We gaan open!
Vanaf donderdag 19 november ben je weer van harte welkom in de bibliotheek. Kom je binnenkort langs? Bekijk dan eerst onze maatregelen http://bit.ly/33fuMel. Tot snel!

Bibliotheek Gorinchem
Delen