Nee hoor! Ons motto: ruilen is het nieuwe kopen

Net als voorgaande jaren organiseert De LimonadeBrigade ook dit jaar een Recycle Sint speelgoed ruilmarkt. Door de corona-beperkingen wordt het dit jaar iets anders vormgegeven, namelijk online! Zo zorgen we in deze gekke tijd samen tóch voor een leuke Sinterklaastijd voor alle kinderen.

Recycle Sint draait om slim en duurzaam Sinterklaas vieren onder het motto: ‘ruilen is het nieuwe kopen’. Dat is niet alleen een groen initiatief, maar ook nog eens super gezellig, slim en – niet onbelangrijk – goed voor de portemonnee.

Dus sprokkel snel alle spelletjes, speelgoed en knuffels bij elkaar waar jouw kind niet meer naar omkijkt, maar waar een ander kind van zal stralen! Het wordt hartstikke gezellig met deze coronaproof online versie van Sinterklaas bij de LimonadeBrigade.

Betrek ook jullie kinderen bij dit duurzame Sinterklaasfeest! Laat de kinderen een krat vullen met afgedankt speelgoed en zet deze bijvoorbeeld samen bij de schoen. De pieten zullen vervolgens het krat meenemen en het speelgoed verdelen onder andere kinderen. Uiteraard wordt Piet geholpen door Sinterklaas die precies weet wat er op de verlanglijstjes staat, maar dit jaar vanuit huis werkt. Op deze manier kunnen jullie kinderen zelf ook een aantal stukken tweedehands speelgoed krijgen uit kratjes van andere kinderen.

Ook mee ruilen? Zorg dan dat je de Facebookpagina van De LimonadeBrigade een ‘like’ geeft en word lid van de groep: Online Recycle Sint Gorinchem. Vanaf 14 november tot en met 4 december 2020 kun je op deze pagina speelgoed uitwisselen.

Om dit duurzame en gezellige initiatief in goede banen te leiden en coronaproof te houden, geldt er wel een aantal spelregels. Deze zijn na te lezen op de website én Facebookpagina en -groep van de LimonadeBrigade.

Namens de LimonadeBrigade alvast heel veel ruilplezier en een fijne pakjesavond!

Delen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.