Tekst en foto’s © Hulpdiensten Gorinchem

In een woning op de twaalfde verdieping van de Torenflat aan de Koningin Wilhelminalaan in Gorinchem is maandagavond 13 januari 2020 brand uitgebroken. Omstreeks 23.50 uur werd de brandweer opgeroepen.

Twee blusvoertuigen en een ladderwagen kwamen met spoed ter plaatse. De twaalfde verdieping werd ontruimd en ook een ambulance kwam ter plaatse.

Na onderzoek door de brandweer bleek er een kleine brand te zijn in de meterkast. Het zou gaan om een smeulende mat. De brand was snel onder controle. Ambulancepersoneel keek twee personen na die rook hadden binnengekregen.

Nadat de woning was geventileerd en bleek dat er geen gevaarlijke stoffen meer in de flat aanwezig waren konden de bewoners omstreeks 00.35 uur weer terugkeren naar hun woningen.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider