Op 22 januari 2020 is het weer zover. De open dag van Lyceum Oudehoven. Van 14.30 tot 17.00 en van 19.00 tot 21.00 uur ben je harte welkom op deze school. 

Docenten en leerlingmentoren verwelkomen je en de leerlingmentoren  leiden je rond door het schoolgebouw met ondermeer het grote, nieuwe bèta-laboratorium waar leerlingen zich het hele jaar voorbereiden voor landelijke wedstrijden op bèta-gebied. De collegezaal waar je met meer leerlingen tegelijk les kunt volgen in verschillende vakken of de kunstvleugel waar de leerlingen uit jaar 4 ieder jaar uren doorbrengen en drama, muziek en handvaardigheid combineren om ieder jaar een prachtige theatervoorstelling in het centrum van Gorinchem voor te bereiden.

eigen foto

Ook als je een talenknobbel hebt, zit je goed op Lyceum Oudehoven. Dit is namelijk de enige gecertificeerde senior TTO-school in Gorinchem en omstreken waar je wordt ondergedompeld in de Engelse taal. Iets wat onmisbaar is voor je vervolgopleiding. De school organiseert veel internationale activiteiten in het buitenland waar je aan mee kunt doen en je kunt ook  extra Franse lessen volgen en een certificaat behalen. Ben je heel sportief of juist muzikaal dan kun je gym en muziek als eindexamenvak kiezen en hiermee je kansen op een vervolgopleiding vergroten.

Te veel om op te noemen dus kom langs!