Zondag 1 maart – 11:30 uur – PoGo

Zondagochtend 1 maart ontvangt de Gorinchemse jazzclub de Freetime Old Dixie Jassband. Sinds 1971 strooit deze band haar ‘classicjazz’ over Europa en springt de multibassist letterlijk gaten in de lucht!

Als grondleggers van de Enkhuizer jazzscene, viert de band volgend jaar haar gouden jubileum. De mannen in de vertrouwde shirts met de blauwe blokjes, nemen het publiek iedere keer weer mee op een nostalgische reis door de jazz, waarbij o.a. ragtime’s, stomps, Latin-stukken en de blues de revue passeren. Mede hierdoor is een optreden van deze band een afwisselende happening voor alle muziek en jazz liefhebbers! De Gorinchemse jazzclub is geen besloten club, dus is een ieder van harte welkom!

Bezetting: Jos Reijnhout-trompet, Harm Hiligers-klarinet, Rob Vlam-trombone, Jaap de Wit-bas/bassax/sousafoon, Piet de Wit-banjo, Pieter de Wit-slagwerk.

Het concert is zondag 1 maart van 11:30 tot 13:30. Theater Podium Gorcum, Grote Haarsekade 120, 4205 VL Gorinchem. Kaarten v.a. 11:00 aan de zaal, Entrée € 11,=/ JH donateurs € 8,50/CJP-houders € 5,00 / Jeugd onder begeleiding tot 12 jaar vrij entree. www.jazzhall72.nl en www.facebook.com/jazzhall72.