Vanaf vandaag, 11 maart 2020, stopt de website met het brengen van de wekelijkse sportverslagen. Gorkums Nieuws gaat zich vanaf vandaag nog meer richten op het grote en kleinere nieuws uit Gorinchem en de Regio.

Dagelijks worden er een heel groot aantal artikelen gelezen. Tussen 3000/3500 raadplegingen en omdat de website verschillende malen per dag wordt bijgewerkt is het voor de redactie, naast andere media, een tijdrovende bezigheid.

De tellers wijzen tevens uit dat het aantal sportverslagen in verhouding tot de rest in het niets valt. Niet vreemd natuurlijk. Tegenwoordig heeft elke zich respecterende vereniging een eigen website, waarop zij zelf dezelfde verslagen op hebben staan.

Uiteraard blijven artikelen zoals deze week van de Vestingloop, voorzien van veel foto’s en vaak ook film, wel door Gorkums Nieuws verzorgd worden. Ook Gorinchem Beweegt wordt door de redactie gevolgd.

De redactie dankt al die vrijwilligers van de sportverenigingen die ons al vele jaren de wekelijkse sportverslagen zonden.

De rest van de inhoud blijft hetzelfde en wordt wellicht nog uitgebreider nu daar meer tijd voor is. En heeft u iets te melden dat de moeite waard is, dan houdt Gorkums Nieuws zich graag aanbevolen.

Alle vrijwilligers die wekelijks de redactie van wedstrijdverslagen voorzag worden bedankt voor hun soms al jarenlange inzet door wekelijks GN van wedstrijdverslagen te voorzien. Zij zijn met een persoonlijk email ingelicht en bedankt voor hun inzet.