De culturele zondag op 12 april komt te vervallen. Er zijn die dag echter twee live stream optredens te zien. Via de link op de facebookpagina www.facebook.com/aopkeizer kun je de singer-songwriters thuis aan het werk zien.

Om 15:00 uur zal singer-songwriter Timber zijn muziek laten horen, en om 16:00 uur is het de beurt aan ‘huis-singer-songwriter’ The White Lion! Aka Marco Kieboom.

Zondagavond van 20 tot 21 uur vanuit het Zevende Huis een optreden van Johan van Drunen. Hij zingt en speelt eigen JHMMN nummers. Voor de kraak en smaak bijgestaan door vrouwlief Helga Buitelaar. Dichteres Inge Sanders draagt voor uit eigen werk.

Te zien vanaf de facebook pagina van Het Zevende Huis.

Inmiddels had Helga Buitelaar het initiatief genomen om voor de volgende culturele zondag op 10 mei meer het Gorcumse publiek erbij te betrekken, Iedereen kan mee doen door vanaf 13 april een kunstwerk of verhaal uit je huis te plaatsen op www.facebook.com/culturelezondaggorinchem

Kijk op die site naar haar instructie filmpje. Door op deze wijze virtueel te gaan houden we de aandacht vast maar creëren we als het ware een toegankelijk kunst depot waar iedereen aan mee kan doen. Het bericht en het filmpje zijn al vele malen gedeeld en er wordt nu al enthousiast op gereageerd.

Culturele Zondag online

Cultureel Zondag Gorinchem gaat online. Plaats je mooiste kunstwerk tussen 13 april en 10 mei op deze pagina. dat kan een schilderij zijn, een beeld, een gedicht, een lied, een monoloog een dans. Vertel erbij waarom het je zo raakt, wat vind jij er zo mooi aan. Zo kunnen we op 10 mei een virtueel, zeer persoonlijk kunstdepot bezoeken op deze pagina!

Posted by Culturele zondag Gorinchem on Thursday, April 9, 2020