Op de Instagram van Chris Poldervaart, Theater Peeriscoop en Theater ’t Pand dat de zaal van de Nieuwe Doelen op “klassieke”wijze opnieuw is ingericht. De klapstoelen zijn verwijderd en vervangen door knusse zitplaatsen. Chris Poldervaart maakt er schitterende foto’s van.

Zolang de coronamaatregelen in de weg zitten om de Theaters Peeriscoop en ’t Pand goed te kunnen gebruiken, gaan deze tweed theaters De Nieuwe Doelen als dependance gebruiken, Let wel: PeeriscoopThuis wordt ook gecontunueerd waardoor u sommige voorstellingen thuis vanuit uw eigen woonkamer kunt bekijken. https://www.peeriscoop.nl/livestream-tickets/

De Nieuwe Doelen wordt nu beheerd door Stichting Pandemonium. Met de juiste afstanden wordt er plaats geboden aan 125 bezoekers. De Nieuwe Doelen wordt beheerd door Stichting Pandemonium. 

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
Slider

anker

Delen