Update: 22 januari 2021: Op woensdag 27 januari 2021 is er opnieuw een digitale Kunstdialoog. Doet u ook weer mee. Dan kunt u zich aanmelden, Kunstdialoog digitaal | in agenda SamenGorinchem, en krijgt u de inloglink.Het nieuwe jaar is begonnen. En we gaan op een eigentijdse manier verder met de Kunstdialoog. Nu fysiek ontmoeten tijdelijk niet mogelijk is gaan we digitaal aan de slag. Op woensdag 13 januari van 10.00 / 11.30 starten we.

Atelier Gorinchem organiseert  sinds 2018 de Kunstdialoog op wisselende locaties in de stad Gorinchem. Deze dialoog is een verbindende activiteit waarbij iedere deelnemer een bijdrage levert. Kennis van kunst is niet nodig. Wel zin in een mooi en diepgaand gesprek met andere deelnemers. Met de kunstwerken die per keer wisselen gaan de deelnemers, onder begeleiding van Marleen van Zwienen, in gesprek over kunst en over gedachten, associaties en herinneringen die opkomen. Het is een mooie manier om anders naar de kunstwerken en elkaar te gaan kijken.

Na een drietal digitale proefsessies in december 2020 zijn de hindernissen genomen en kunnen de digitale Kunstdialogen van start. De deelnemers die eerder aan een fysieke bijeenkomst deelnamen lieten weten dat het net als anders was. Ze ervoeren geen verschil. Mensen die nooit eerder aan een dialoog meededen waren verrast dat ze zo makkelijk en vlot een fijn gesprek met elkaar konden voeren.

Lijkt het digitale ontmoeten wat lastig? Dan kunt u van te voren contact opnemen zodat u even kunt oefenen. U krijgt persoonlijk stap voor stap uitleg. In de praktijk valt het reuze mee. Probeer het een keer. Misschien opent het ook mogelijkheden om met vrienden en familie op deze manier te communiceren. Voor de digitale Kunstdialoog gebruiken we Microsoft Teams. U hebt dus b.v. een PC met goed internet nodig om deel te nemen.

foto: Saskia Kamp

Van Zwienen is dialoogbegeleider bij Gorinchem in Dialoog en oprichter van Atelier Gorinchem. Zij organiseert verschillende activiteiten op kunst- en cultuurgebied in Gorinchem en omgeving.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@ateliergorinchem.nl. U ontvangt dan de inloglink voor de digitale Kunstdialoog. Voorlopig zullen deze in de even weken op woensdagochtend van 10.00 /11.30 zijn.

Er is een maximale groepsgrootte en u hebt de inloglink nodig, daarom graag aanmelden.

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Marleen van Zwienen
tel:655962895i
nfo@ateliergorinchem.nl
www.ateliergorinchem.nl

Delen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.